Trenutno pregledavate [FOTO/VIDEO] 21. kolo Prve ŽNL: Izgubljeno vodstvo od dva gola razlike

[FOTO/VIDEO] 21. kolo Prve ŽNL: Izgubljeno vodstvo od dva gola razlike

U utakmici 21. kola Prve ŽNL naša prva momčad je u Gospinom docu ugostila nogometaše Mladosti iz Prološca i u odličnoj, s obje strane otvorenoj i napadačkoj utakmici, upisala poraz rezultatom 3:4 nakon vodstva od 3:1 te preokreta gostiju zaključenog u posljednjim minutama susreta.

Naša momčad je u utakmicu ušla odlično te se našla u vodstvu već u 4. minuti kada na drugoj stativi zabija Marin Vuksan, nakon odličnog prodora i ubačaja s lijeve strane Tonija Tomasa. Gosti rezultat izjednačuju u 22. minuti utakmice kada nakon izgubljenog posjeda lopte i pomutnje u našoj obrani zabija Petar Meter te se izjednačenim rezultatom otišlo na poluvrijeme.

U prvih 15-ak minuta drugog poluvremena naša momčad je bila bolji protivnik od gostiju te s dvama golovima povela utakmicu rezultatom 3:1. Zabijali su Toni Tomas u 55. minuti susreta, nakon asistencije Ante Vujčića te kapetan Max Grbavac u 57. minuti nakon ubačaja iz kuta Marina Vuksana. Nakon našeg vodstva je inicijativu preuzela gostujuća momčad i bila bolji protivnik u posljednjih pola sata utakmice kada s tri gola osiguravaju rezultatski preokret i odnose bodove iz Gospinog doca. Za goste su zabijali Nikola Matić u 67. i 92. minuti te Ivan Bandić iz kaznenog udarca u 75. minuti utakmice za konačnih 3:4.

“Utakmica je bila dosta otvorena na jednoj i drugoj strani, protivnička ekipa je okrenula rezultat tako što je uvela par igrača koji su svojom individualnom kvalitetom napravili razliku na terenu. S obzirom na neke ozljede koje imamo u momčadi, nastojat ćemo ovih nekoliko utakmica odigrati najbolje što možemo i na taj način privesti sezonu kraju”, rekao je o utakmici pomoćni trener prve momčadi Dragan Popadić.

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

VIDEOZAPIS GOLOVA: