[FOTO/VIDEO] 20. kolo Prve ŽNL: Poraz u Omišu od lidera prvenstva

U 20. kolu Prve ŽNL gostovali smo u Omišu kod istoimenog domaćina NK Omiša, lidera ovogodišnjeg prvenstva Prve ŽNL te izgubili rezultatom 4:1.

U prvom poluvremenu smo propustili iskoristiti četiri ozbiljne gol šanse, koje je domaći vratar Duje Vuković, bivši vratar NK Imotskog, iskusnim reakcijama obranio. Prijetili smo preko Tonija Brečića, Marina Vuksana dva puta i preko Ilije Pijanovića, no domaći vratar je bio nesavladiv. Prvo poluvrijeme obilježilo je neuobičajenih 10-ak naših udaraca iz kuta, od kojih je nakon jednog Pijanović ozbiljno prijetio glavom i bio za malo neprecizan. Domaćini su poveli u 26. minuti utakmice preko odličnog Duje Klarića.

Drugo poluvrijeme smo do izjednačenja bili dobar protivnik i ravnopravno igrali utakmicu. Rezultat smo izjednačili vrhunskim pogotkom Marina Vuksana direktno iz kornera u 66. minuti utakmice te nakon izjednačenja “nestali s terena”. Do kraja utakmice domaći su zabili tri pogotka i zasluženo pobijedili utakmicu. Za domaće su u 75., 78. i 90. minuti zabijali Mateo Vučemil, Duje Klarić i Marijan Imeri.

“Utakmica u Omišu još jednom je pokazala našu veliku slabost, realizaciju. Iako već duže vrijeme radimo na realizaciji, ne uspijevamo zabiti iz čistih prigoda, tako je bilo i u Omišu. Propustili smo realizirati nekoliko čistih prilika i teško je ostvariti pozitivan rezultat, pogotovo u gostima. Igrači su odigrali dobru utakmicu i nema im se što zamjeriti. Protivniku čestitamo na pobjedi, na fer i športskom ponašanju također”, rekao je naš trener Ante Knezović Zuba.

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

VIDEOZAPIS GOLA MARINA VUSKANA DIREKTNO IZ KORNERA: