Trenutno pregledavate Dr. Joško Maras osoba godine Imotske krajine

Dr. Joško Maras osoba godine Imotske krajine

Službeni liječnik Nogometnog kluba Imotski Joško Maras, dr. med., osoba je godine Imotske krajine u izboru Radio Imotskog.

Radijska redakcija je povodom 19. rođendana Radio Imotskog za osobu godine, ovog puta u posebnim okolnostima zbog pandemije Covid-19, jednoglasno izabrala dr. Joška, epidemiologa i voditelja jedinice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Imotskom.

Joško Maras, dr. med., rođen je 1958. godine u Imotskom, osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, a Medicinski fakultet i specijalizaciju iz epidemiologije u Zagrebu. Od 1993. radi na mjestu epidemiologa u Imotskom, a od prve službene utakmice odigrane 1992. službeni je liječnik NK Imotskog.

‘Svojim dosadašnjim radom je opravdao ovu nagradu, a posebno u više od godinu dana kada je zajedno sa svojom ekipom u epidemiološkoj službi danonoćno radio na suzbijanju, praćenju i edukaciji pacijenata s područja cijele Imotske krajine.
Dr. Joško Maras je prema riječima svojih nadređenih u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo u Splitu jedan od onih zdravstvenih djelatnika koji se cijeli predao zadatku borbe protiv korona virusa, a svojim pristupom, stručnošću i nadasve suradnjom s pacijentima stekao vrlo pozitivno ozračje među pučanstvom Imotske krajine. Stoga i ova nagrada po svima ide u prave ruke’ objavili su iz Radio Imotskog.

Iskrene čestitke upućujemo našem dr. Jošku, a Radio Imotskom želimo sretan rođendan i još puno godina u eteru!

IZVOR: Radio Imotski