post

Tomičić opravdava očekivanja

Po prekrasnom vremenu u Gospinu docu danas je odigran, kako smo nazvali “susjedski derbi“ između našeg Imotskog i HNK Segeste.

Negdje oko 350 gledatelja moglo je uživati u dinamičnoj utakmici i infraktnoj završnici koja je nasreću otišla u koristi našeg kluba.

No krenimo ispočetka; prvo poluvrijeme momčad trenera Balajić djelovala je samouvjereno i bila je puno bolji takmac od gostiju.

S nekoliko stvorenih prigoda naša momčad nije u prvom poluvremenu mogla ostvariti rezultatsku prednost i na predah se otišlo s netaknutim mrežama.

Početkom drugog dijela Imoćani (insprirani prvim dijelom) daju malo više prostora za improvizaciju i nepotrebne poteze te su to gosti ubrzo iskoristili i iz prve prave prigode došli do vodstva.

Tada imoćani pokazuju pravo lice. Najprije Todorić izluđuje kompletnu obranu gostiju kojoj ne preostaje ništa nego da našeg napadača zaustavi na nepropisani način što sudac bez iti malo razmišljanja okarakterizira kao najstrožu kaznu.

Iskusni lisac Tomičić uzima stvar u svoje ruke i vraća rezultat u egal.

Do kraja utakmice gledatelji su vidjeli još par prigoda s obje strane, i kada se pomislilo da plijen ide na dva dijela ….. ponovno kazneni udarac za Imotski.

Nepažnja obrambenih igrača gostiju odnosno igranje rukom u kaznenom prostoru ponovno je dalo Tomičiću prigodu da pokaže preciznost i hladnokrvnost s bijele točke.

Zaslužena pobjeda rezultatom od 2:1 naše momčadi.

Slijede nam teške utakmice i borba za drugoligaški život no ovim zalaganjem i radom rezultati nebi trebali izostati.

Bravo dečki !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *