post

Prezentacija novog projekta stadiona “Gospin dolac” u Imotskom

Prva prezentacija novog projekta stadiona Gospin dolac u Imotskom održat će se u utorak, 22. veljače 2016. godine u prostorijama Kluba mladih Split koje se nalaze na adresi Ruđera Boškovića 20/II.

Prezentacija će biti održana u sklopu ciklusa predavanja pod nazivom Kutak za arhitekturu, a sam početak zakazan je za 19:00 sati.

 

Prezentaciju s temom STADION U ARHITEKTURI / Arhitektonsko-urbanističko uređenje stadiona Gospin dolac u Imotskom održat će mladi arhitekt Ivo Žarko koji će tom prilikom prezentirati rezultate svog diplomskog rada koji je nastao  na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu pod mentorstvom priznatog hrvatskog arhitekta imotskih korijena Gorana Rake.

 

O ovom projektu imali smo prilike čuti i ranije kad su priču objavili Slobodna Dalmacija, Dalmacija News, 24 sata, Pogledaj.to i drugi, a o više o tome možete pročitati u dolje navedenim linkovima:

 

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/b8oo-pogledajte-projektno-rjesenje-za-gospin-dolac-moze-li-najcudniji-stadion-postati-najljepsi

 

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/297838/u-gospinu-docu-ukazuje-se-svjetsko-cudo-od-stadiona

 

http://www.24sata.hr/sport/imotski-jedan-od-najljepsih-stadiona-dobio-je-novo-ruho-451044

 

Stadion u srcu Imotskog

 

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *